Poolside (2016)

RearExt_DSC6870_1_2_3_PMLo

Winship House — Wakefield, Massachusetts

Standing beside the large in-ground pool, we look at the rear portion of Winship House and notice the decaying capitals atop the pillars…just an indication of all the deferred maintenance on the property.

Nikon D800

More of my work can be seen here

Charles Winship House

Advertisements

13 responses to “Poolside (2016)

  1. Yes, what a shame about the rotting wood. I do love the shade of blue on the ceiling of the covered patio space though, and the children’s horse carousel is rather cool. It would be a great place to hang out with the kids. Well, if the roof didn’t fall down on your head first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s